logo assessoria Donaire Sant Andreu

El teu dia a dia sense ensurts.

La nostra vocació, estar al teu servei, fent que el teu dia a dia sigui més fàcil, aportant-te tranquil·litat a les teves gestions i tràmits.

Som de Sant Andreu. Ajudant als nostres veïns en les relacions amb l’administració, ja sigui en el seu compliment com en la previsió a futur de les accions més aconsellables.

Portem 50 anys al el barri, mantenint la il·lusió del primer dia. Centenars de clients ens confien les seves gestions administratives sabent que hi posarem la màxima diligència.

Comptem amb l’experiència de 50 anys en les gestiones del dia a dia amb els veïns de Sant Andreu.

Confiar en nosaltres a fer-ho, als professionals que no sols t’atenen. Estem amb i per a tu.

— SOM DE SANT ANDREU

Gestionem la teva tranquil·litat.

— LES NOSTRES PRINCIPALS ÀREES

Planificar adequadament una herència proporciona tranquil·litat pels hereus i assegura complir les darreres voluntats de la persona difunta.

Amb 50 anys d’experiència podem assegurar-te la màxima eficàcia en tots els tràmits necessaris.

Fem totes les gestions necessàries per garantitzar una correcta gestió de la tramitació de la compravenda, així com el compliment de les obligacions tributàries.

T’acompanyem en tot moment; les gestions amb la notaria, les liquidacions dels impostos, el registre de la propietat, etc.

Busquem el millor arrendatari per a la teva propietat, redactem, registrem i gestionem el contracte de lloguer, in ens encarreguem de tota la gestió dels cobraments de les rendes. La tranquil·litat del propietari és la nostra màxima.

La tranquilidad del propietario es nuestra máxima.

Ens encarreguem de la gestió de la tramitació; des de la jubilació o l’atur, fins a la viduïtat o orfandat.

La dificultat amb què sovint ens trobem amb els tràmits públics, ens pot portar a perdre’ls o desistir-ne.

Posar-ho en mans de professionals és la solució.

Redactar el contracte de compravenda, tramitar la cancel·lació de càrregues, liquidar els impostos i finalment fer el canvi de titular.

Si tens un vehicle i un comprador, nosaltres ens n’ocupem de la resta.

Sigui quina sigui la necessitat de fer tràmits o gestions, el nostre equip de professionals et facilitarà tots els processos.

El teu dia a dia.

Som  de Sant Andreu de tota la vida, ajudem les persones a fer tota mena de gestions i tràmits. Planifiquem de manera proactiva, fem de pont amb l’administració i facilitem tota mena d’operacions entre particulars.

Contacta amb nosaltres