logo assessoria Donaire Sant Andreu

Planificació i assessorament, pren les teves decissions amb avantatge.

Som una assessoria nascuda a Sant Andreu. La nostra vocació és oferir un servei honest, transparent i proper. Ajudant als nostres veïns en les seves relacions amb l’administració, ja sigui en el seu compliment com en la previsió a futur de les accions més aconsellables. Fa més de 50 anys que som al barri, mantenint la il·lusió del primer dia.

Ens inspira saber que som el referent a Sant Andreu com assessoria fiscal, laboral i comptable.

L’avantatge de comptar amb professionals a l’àrea fiscal, comptable, laboral i legal per planificar i solucionar problemes de forma estratègica.

— SOM DE SANT ANDREU

Fem un bon equip amb tu.

— LES NOSTRES PRINCIPALS ÀREES

El procés constant de regulació i actualització de la normativa tributària, obliga les empreses de disposar d’un assessorament especialitzat i de qualitat. El nostre equip de professionals està especialitzat en serveis fiscals, per assegurar el compliment de les obligacions tributàries i reduir els costos fiscals dels nostres clients, amb una gestió al dia a dia de la gestió del negoci.

La base per la presa de decisions empresarials és una informació veraç, puntual i fiable. A través dels nostres serveis de comptabilitat, contribuïm a la correcta presa de decisions, registrant les operacions generades pels nostres clients en el dia a dia de l’operativa del negoci, mentre ells se centren en allò fonamental: desenvolupar i expandir el seu negoci. Addicionalment fem les tasques administratives dels seus departaments financers.

L’èxit de tot negoci rau, en gran part, en la correcta interacció de les persones que en formen part. Per això comptem amb especialistes en matèria de legislació laboral i gestió de recursos humans.

El compliment de tots els requeriments legals és fonamental per assegurar la sostenibilitat de tot negoci en el temps. Ajudem els nostres clients en el compliment de totes les seves obligacions mercantils perquè en tot moment tinguin la tranquil·litat de saber que la seva empresa compleix la legislació vigent, i a més a més, presentem les opcions legals davant qualsevol situació. Alta d’empresaris particulars, autònoms, constitució de societats, atenció de requeriments administratius, certificats digitals, …

En iniciar un negoci ens trobem amb un gran nombre de gestions administratives que cal complir. T’ajudem, gestionem i guiem per fer-t’ho més fàcil i que prenguis la millor decisió

Confia’ns qualsevol altra gestió que necessitis solucionar de manera fàcil i eficaç. Encantats d’ajudar-te.

La nostra primera feina, entendre les teves necessitats.

Som de Sant Andreu de tota la vida, ens dediquem a ajudar a les persones i els negocis locals a complir les seves obligacions fiscals i tributàries perquè tinguin la tranquil·litat i seguretat que necessiten.

Contacta amb nosaltres