logo assessoria Donaire Sant Andreu

Protegim i rendibilitzem el teu patrimoni immobiliari.

Delega la gestió del teu patrimoni a les nostres mans. Des de ja fa 50 anys gestionem diversos patrimonis seguint un principi d’honestedat, discreció i buscant la màxima rendibilitat sense córrer riscos.

La confiança és el nostre valor més gran.

El nostre equip de gestors sempre a la teva disposició, avançant-se a les teves necessitats. Tot calculat i previst.

— SOM DE SANT ANDREU

Gestió responsable i professional.

— LES NOSTRES PRINCIPALS ÀREES

Creem un pla d’estalvi i inversió per assolir els teus objectius financers, evitant ensurts i sobresalts, prevenim a nivell estratègic els diferents moviments i actuacions que hem de fer per obtenir el màxim rendiment i evitar la major part de les minoracions.

La nostra feina està enfocada a la gestió del teu patrimoni financer segons els objectius d’inversió, horitzó temporal i perfil de risc. T’oferim l’assessorament financer personalitzat que s’adapti millor a la teva situació personal.

Analitzem la distribució de la teva cartera per a donar solucions a plantejaments diferents, però sempre basant-nos en el coneixement dels nostres clients a través d’una anàlisi de la teva situació patrimonial i personal, per a tenir en compte qualsevol detall rellevant que pugui incidir en les decisions d’inversió.

Dia a dia fent créixer el teu patrimoni.

Tot l’esforç d’una vida. Ara és el moment de gaudir-lo de manera responsable, gestionat per professionals que faran de la teva cartera un element en expansió.

Contacta amb nosaltres